Forfatter
Tittel Kjemi på kjøkkenet: om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier. Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler? Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Når du koker et egg eller setter en gjærdeig jobber du med kjemiske, biologiske og fysiske prosesser på kjøkkenet ditt. Samtidig bruker du håndverkskunnskap du har lært av andre eller ved å prøve deg fram selv. I denne boka ønsker forfatterne å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlagingen mer spennende, hodet litt klokere, og maten litt bedre. Kjemi på kjøkkenet er en bok som vekker nysgjerrighet og utforskertrang på kjøkkenet.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001591nam 22002651 4500
*00139009
*008170818s2017 no ar 00nob 9
*015 $a150276981$bBokbasen AS
*019 $bl
*020 $a978-82-8282-157-5$bib.
*025 $a9788282821575
*040 $aBokbasen AS
*0820 $a664 $zh$223/nor
*090 $c664 $dH
*096 $a641.501 H
*10010$aHopia, Anu$d1960-$jFI$0(NO-TrBIB)1507616672319$8f
*24510$aKjemi på kjøkkenet$bom hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier$cAnu Hopia og Erik Fooladi
*260 $a[Oslo]$bHumanist forl.$ccop. 2017
*300 $a207 s.$bkol. ill.$c24 cm
*520 $aOm hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier. Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler? Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Når du koker et egg eller setter en gjærdeig jobber du med kjemiske, biologiske og fysiske prosesser på kjøkkenet ditt. Samtidig bruker du håndverkskunnskap du har lært av andre eller ved å prøve deg fram selv. I denne boka ønsker forfatterne å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlagingen mer spennende, hodet litt klokere, og maten litt bedre. Kjemi på kjøkkenet er en bok som vekker nysgjerrighet og utforskertrang på kjøkkenet.
*532 $aKulturfond
*650 0$aKjemi$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aKjemi$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aFooladi, Erik$d1972-$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)97016477$8m
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening